Editor's PicksEditor's Choice GamesApp ListsTop GamesPrice DropsReviewsRecommended for You

Download NajdiTaxi iPhone iPad iOS


 Sponsored links
 
  • NajdiTaxi
  • NajdiTaxi
  • NajdiTaxi
NajdiTaxiNajdiTaxiNajdiTaxi
Price:
Free
Category:
Productivity
Developer:
Dalibor Serafimovski
Languages:
English, Chinese, Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish
Size:
20.5 MB
 Sponsored links
Requirements:
Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later.
Last Updated:
OS / Version:
iOS / 1.0
Compatible:
iPhone iPad
Publisher's description - NajdiTaxi 1.0


Најди Такси е основана во 2012 година.Нашата основна цел е да обезбедиме висок квалитет на услуги и да му дадеме нова димензија на превозниот бизнис.Најди Такси е можеби првата апликација специјализирана за превоз во Македонија.Оваа бесплатна алатка треба секој да ја има на својот телефон.Најди Такси содржи корисни информации за :
- Такси Превоз
- Автобуски Превоз
- Рентакар
- Информации за вашата моментална геолокација
Дозволете нашата апликација да биде вашиот џебен такси информатор во секое време и на секое место.
 

iOS NajdiTaxi 1.0 Mobile

R:4.5 - 693 Ratings
NajdiTaxiThe "Download" link for NajdiTaxi 1.0 directs you to the iTunes AppStore, where you have to continue the download process.You must have an iTunes account to download the application. This download link may not be available in some countries.


More in Productivity - for NajdiTaxi iPhone iPhone

Slaaaaaaam Dunk In Your Face

Slaaaaaaam Dunk In Your Face
Porche LLP

Porche LLP
最快大脑

最快大脑
Do not Poo on the Whites

Do not Poo on the Whites
Le Barrio

Le Barrio
Destiny Revolution

Destiny Revolution

More by Dalibor Serafimovski - for NajdiTaxi app ioS

NajdiTaxi

NajdiTaxi
GuitarTeacher

GuitarTeacher

 

 

  
 
TOP iOS Apps
 
Price Drops
drop prices
Share it
 
 
 
 Sponsored links