Download Picknick met Taart iPad iOS

Submarine Channel, the publisher behind many iOS app (StyleClash,Bellicher Cel,Picnic with Cake,Picknick met Taart,Pícnic amb Pastís,Picknick med tårta), brings Picknick met Taart with a number of new features along with the usual bug fixes. Picknick met Taart app has been update to version 1.1 with several major changes and improvements. App release that improves performance, provides several new options.

 Sponsored links

 

Vosje wil graag een taart met jou bakken maar alle ingrediënten zijn gestolen! Help Vosje om alle ingrediënten terug te winnen van slechteriken Hagedis en Kikker. Wanneer het je lukt om alle ingrediënten te verzamelen kan je samen met Vosje een heerlijke taart bakken.

 

Verzamel de ingrediënten door de drie spelletjes te spelen. Wanneer je denkt dat je genoeg ingrediënten hebt kan je proberen een taart te bakken. Maar pas op! Je moet wel genoeg ingrediënten verzamelt hebben, anders mislukt je taart... en gaan al je gebruikte ingrediënten verloren. Hoe meer je de spelletjes speelt om de speciale ingrediënten te verzamelen hoe mooier je taart zal worden!

 

* Extra’s
Wanneer het je gelukt is om met Vosje een mooie taart te bakken kan je een foto nemen van jezelf met Vosje en de taart.
Ook zit er in het iPad spel een speciaal taart recept verstopt!
Picknick met TaartPicknick met Taart
Tags :   taart ,   ingrediënten ,   vosje ,   hagedis

 

* Picknick met taart: de serie en de 25 minuten special
Picknick met taart is een animatie serie en crossmedia adaptatie van het beroemde prentenboek `Picknick met Taart` van Thé Tjong-Khing dat uitgegeven is in meer dan 13 landen. Elk van de 13 afleveringen en de half uur special vertelt het verhaal rond de picknick, de ontdekking van de gestolen taarten, de ontmaskering van de dieven en de afloop met taart. Elke aflevering wordt vertelt vanuit het perspectief van een ander dier. Het iPad spel Picknick met Taart – Vosje op taartenjacht! is gebaseerd op de special.

 

http://www.picknickmettaart.nl

 

* Speluitleg
Hoofdspel – Bak een taart
Verzamel de ingrediënten door de drie spelletjes te spelen. Wanneer jij denkt dat je genoeg ingrediënten verzamelt hebt kan je proberen een taart te bakken. Maar pas op! Je moet wel alle juiste ingrediënten verzamelt hebben anders mislukt je taart... en gaan al je gebruikte ingrediënten verloren. Hoe meer je de spelletjes speelt om de speciale ingrediënten te verzamelen, hoe mooier je taart zal worden!
Picknick met Taart

 

Spel 1 – Slingamatic 2000
Slinger Hagedis en Kikker de lucht in met de Slingamatic 2000 katapult. Maar denk maar niet dat dat makkelijk is, het wordt juist steeds moeilijker...

 

Spel 2 – Achtervolging met vogels
Vosje hangt aan vogels en ballonnen en vliegt zo door de lucht. Hij zit Hagedis en Kikker achterna. Als het je lukt om Vosje te sturen en zo dicht mogelijk bij Hagedis en Kikker in de buurt kan brengen win je ingrediënten voor je taart. Maar bots niet te vaak tegen bomen en andere obstakels want dan moet je helemaal opnieuw beginnen.

 

Spel 3 – Waterballonnenmachine
Bekogel Hagedis en Kikker met waterballonnen die je afschiet met een speciale waterballonnenmachine. Als je je best doet en Hagedis en Kikker raakt, verdien je ingrediënten voor de taart!
Price:
$0.99
Category:
Games
Developer:
Submarine Channel
Languages:
English
Size:
89.4 MB
 Sponsored links
Requirements:
Compatible with iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later.
Last Updated:
2014-11-27
OS / Version:
iOS / 1.1
Compatible:
iPad
Download

iOS Picknick met Taart 1.1 Mobile

R: - 782 Ratings
Picknick met TaartRelated - Games - Picknick met Taart 1.1
Picknick med tårta

Picknick med tårta
Tijd voor taart

Tijd voor taart


More in Games - for Picknick met Taart iPhone

Fakes

Fakes
Paper Fight

Paper Fight
Forest Dozers

Forest Dozers
Sneaky Mouse

Sneaky Mouse
Stay In The Line II

Stay In The Line II
Don`t walk the path

Don`t walk the path

More by Submarine Channel - for Picknick met Taart app ioS

StyleClash

StyleClash
Bellicher Cel

Bellicher Cel
Picnic with Cake

Picnic with Cake
Picknick met Taart

Picknick met Taart
Pícnic amb Pastís

Pícnic amb Pastís
Picknick med tårta

Picknick med tårta

 

 

  
   
Price Drops
drop prices
TOP iOS Apps
 
 Sponsored links